Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Beiratva:))

2010.08.06. 16:08 - L.Moni

Címkék: játék csana beíratva

Szerdán délelőtt voltunk az általunk és Grétike által kiválasztott csanába és beiratkoztunk.

Nagyon jó helyet sikerült találni.

Szeptemberben fognak nyitni. Két Andi nevű hölgy csinálja. Az egyikük pedagógus a másikuk pedig gyógypedagógus. Teljes lelkesedéssel kezdtek hozzá és alakítgatják az egészet:)

Grétikénk nagyon szimpatizál velük. Rögtön felóldódott a társaságukban, ellentétben a többi csana ovónénijével.

Reméljük jó döntés volt és megéri majd heti három alkalommal rohanni vele fél 8 után és rohanni érte fél 4 után.

Ez is nagyrészt az én feladatom lesz. Most már csak abban reménykedem, hogy Gergőci is szépen fog alkalmazkodni cicus új igényeihez és szépen be fog símulni minden.

Olyan fura, hogy már oviba megy. Hipp-hopp eltelt az idő és már 3 éves. Ő már nagyon várja:))Jó nézni, hogy milyen lelkes. Még azt is zokszó nélkül tudomásul vette, hogy napok kérdése és átszabjuk a napirendjét. Este 8-kor már csörögni fog a pizsoma, hisz ki kell pihennie majd magát az ovihoz. Másképp nem fogja bírni az egész napos pörgést:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr762199982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása