Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Csodacsibe egy tünemény

2010.06.13. 08:50 - L.Moni

Címkék: dal kicsi szív szeretet gondoskodó gyengéd imádnivaló

A lelkesedése nőtt a kistesó iránt. Nagyon-nagyon várja, hogy megszülessen. Bújik a pocakomhoz, öleli át, puszilgatja. Nagyon gyengéden és óvatosan. Emlegeti folyton. Mindenre mondja, hogy az majd a Pötié is lesz. Velem végtelenül türelmes. Megérti, hogy nem úgy ugrok már fel mint pár hónapja. Szépen megvárja míg odaérek. Persze ez apának vagy másnak nem jár:) Imádnivaló, ahogy segít. Jön, nyújtja a kezét, hogy segítsen felállni. Rohan a konyhába és hozza a kis székét, áll rá és máris csinál mindent. Közben persze mondja, hogy anyuci vigyázz magadra. Itt van velem egy tüneményes kicsi lány aki féltőn óv mindentől. Elkisér a vizsgálatokra és lelkesen hallgatja Pötikénk szívverését. Mindenből duplán kell vásárolni, mert "anyuci a Pötikének is kell"

Köszönöm drága kicsi lányom. Tüneményes vagy.

Van egy dal, egy nagyon szép dal. Szekeres Adrien énekli. Együtt szoktuk mostanában hallgatni. Két "Jutkanéni" vagy "Almazene" között:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr822077700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása