Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Boldog névnapot kislányom

2010.06.10. 14:50 - L.Moni

Címkék: névnap festés meglepetés

Remélem szép lesz számodra ez a nap. Mi, apuval legalábbis, igyekezni fogunk azzá tenni:)

Az ajándék egy részét már megkapta a drága. Most kint várnak a teraszon a gipszfigurák a festésre. Együtt öntöttük őket ki és majd együtt is ékesítjük. Vettem mágnest is ha szeretne belőlük hűtőmágnest csinálni.

Ha megyünk Z-ért a HÉV-hez akkor együtt elmegyünk majd fagyizni.

Majd itthon jöhet a többi ajándék.

Vasalható gyöngyök. Egyenlőre csak kezdőkészlet, aztán ha látjuk, hogy kellően értékeli akkor veszünk neki több gyöngyöt, na meg kirakható mintaívet:)

Persze kap még egy kis autót is. Mostanában lelkesen játszik az egyik fából készült autóval és sajnos tönkre is tette. Na ezt nyúzhatja, nem fogunk rászólni:)

 

Na felébredt a déli alvásból:))

Irány festeni:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr52071735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2010.06.12. 15:14:10

Nagyon boldog névnapot! :)


süti beállítások módosítása