Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Mozgalmas volt a vasárnap:)

2010.06.04. 12:30 - L.Moni

Címkék: metro buli képek vonat

Hajnali kelés persze, majd játék, hiszti, rutin. Elkészültünk és indulás!

Persze csak ketten, mint szinte mindig:(

Határútig autóval, majd ott leparkoltam az Europark hétvégi ingyenes parkolási lehetőségét kihasználva. Irány a metro:) Már rég ültünk rajta. Csinike nagyon ügyes volt. Fogta a kezem, illedelmesen ült és nézelődött. Valjuk be, tőle ez nem igazán megszokott.

Nyugatinál leszállás, sprint a boltba, Bálónak vettünk ételt mert Ő tej, tojás és szójaérzékeny és nem mindegy mit eszik. Aztán rohanás a vonathoz. Ott találkoztunk Veráékkal és Csilláékkal majd irány a vasúttörténeti park. A minimaxos gyereknap:)))

Már a vonaton jó volt a hangulat, örültek egymásnak a gyerekek, na meg a programnak.

Nagyon sokan voltak a parkban, hiába mentünk időben már tömve volt. Csilláékat el is hagytuk valahol:(

Rengeteg játék volt a gyerekeknek. Lehetett csontokat keresni a homokban, kirakózni, szelektív szemétgyűjtést gyakorolhatták, persze játékosan. Volt kreatív sarok, csináltunk is hajgumit, kitűzőt, virágot. Gréti megnézte a Csodálatos iskolabuszt belülről. Persze Míra meg Báló se maradhatott ki belőle. Nagyon sok játék a nagy gyerekeknek kitalálva sajnos. Na meg hosszú sorbanállás volt sok helyen.

Találtunk egy jó kis játszóteret, homokozóval és ott újra összetalálkozott ateljes csapat:) Gyerekek játszottak mi meg beszélgettünk egy jót.

Sajna az eső elkezdett szakadni így véget ért a buli számunkra.

Irány a vonat, majd a metro végül a kocsi.

Vissza a házhoz 4 körül értünk. Fáradtan, nyűgösen. Én tudtam volna aludni de cicus a kocsiban szundizott 20 percet és azt osszuk be. Z persze dolgozott így kettesben elvoltunk, néha apát zaklatva.

Pár kép készült csak. Z szerint bénák lettek nagyon. De hát ez van.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr332055894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása