Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Apuci megcsinálta

2010.04.26. 09:54 - L.Moni

Címkék: csúszda lépcső

Még múlthéten szerdán meghozták töppicúrunk csúszdalapját Lengyelországból. Igen, onnan. Házhozszállítással olcsóbb volt, mintha itthon, Magyarországon, vettük volna. Szombaton csináltunk neki egy ideinglenes lécsőt és emelvényt, hogy tudja használni csinike, extrán örült neki:))

Próbáltuk az udvaron fellelhető anyagból megcsinálni a lépcsőt, még célszerszámokat is vettünk hozzá. De sajnos nem tudtunk úgy hozzájutni a raklapból a fához, hogy az megfelelő legyen. A szomszéd viszont kisegített minket. Délelőtt Ők lebontottak egy sufnit és onnan adott 2 db gerendát. Z még este legyalulta őket és megbeszéltük, hogy miként is lesz megcsinálva a lépcső.

Aztán vasárnap fél 1 körül, besokalva a szellemi munkától, lement a műhelybe és megcsinálta:)) Csiszolt, kalapált, mért, vágott.......

A végeredmény pedig egy szuper, stabil lépcső lett a csúszdához:)))

Nekem már csak le kell festeni, na meg majd egy kapaszkodót fogunk rátenni :))

Ma még fotók is lesznek, kicsit később:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr341952049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása