Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Tiramisu-party

2010.03.30. 08:01 - L.Moni

Vasárnap Mesi barátnőméknél volt egy "kissebb" party:))

A megszokott netes csapat összejött megint. Szuper volt.

Grétikének csak ébredés után árultam el, hogy mit is fogunk aznap csinálni. Felragyogott a szeme és rögtön belelkesedett. Várta, hogy mikor csörögnek barátnőmék, hogy indulhassunk (Mesiék a Budai részen laknak és én ott egyáltalán nem vagyok ismerős, barátnőmék 2 évig ott laktak. Ők mentek elől én meg utánuk, így könnyű volt odatalálni:) ). A kocsiban végig soroltatta velem, hogy kik lesznek ott, kikkel tud majd játszani. Mikor odaértünk rögtön feltalálta magát és birtokba vették a hatalmas teraszt. Hatalmasat tömboltak a gyerekek. Igazi összeszokott csapat:)) Cicusom megnyugodva vette tudomásul, hogy Báló és Míra is megérkezett. Na onnantól kezdve még jobban érezte magát ha lehet ezt mondani:))

Mi, a szülők, pedig ismét jót beszélgettünk. Olyan jó, hogy így együtt van ez a kis csapat:) Ezek aszemélyes találkozók, beszélgetések minannyiónknak jót tesznek:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr151879955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása