Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Büszkék vagyunk rá

2010.03.30. 08:20 - L.Moni

De nagyon:))

Napok óta egyre többször sikerül neki a bilibe pisilnie. Naponta többször kérdezgetem tőle, nem-e szeretne ráülni és ha úgy érzi kell, akkor igent mond és ügyesen belepisil.

Ma hajnalba tünemény volt. Felkelt jó korán (3/4 5-kor) mondtam neki legyünk csendben, korán van még. Fél 6-ig bírta majd szólt, anyucika pisilni kell. Hozzuk a bilit. Pizsi, pelus le, ráült és már csurgott is. Utána bebújt a takaró alá és édesen visszaaludt 7-ig:)

Nagyon édes:)

Nagyon szeretne oviba menni és ez kellően motiválja. Mondtuk neki, hogy csak úgy mehet majd, ha már nem használ pelust. Ő pedig igyekszik.

A húsvét most biztos be fog kavarni egy kicsit hisz hazamegyünk Orosházára. Ott pedig sok minden el fogja vonni a figyelmét a bilizésről. De nem gond, ha visszajövünk a házba teljes lendülettel belevetjük magunkat a leszokás nehézségeibe és cicusunk hamarosan csak régi, szép emlékként tekint majd a pelusra. Velünk együtt:)

Aztán júniusban újraindul a pelenkázás az édes kis Pötikénkkel:)) Már nagyon várjuk:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr211879970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása