Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Kérdések és válaszok

2010.03.25. 09:30 - L.Moni

Amina feltett nekem pár kérdést. Most válaszolok rá:)

1, Mi lenne ha nyernék a lottón?

Rendezném a család anyagi gondjait, kifeztném a hiteleket. Teljesíteném a kívánságukat. A pénz nagy részét befektetném a maradékból pedig utazgatnék, megismerném magyarországot és a világot. Természetesen a csöppökkel és Z-vel együtt:) Megcsinálnám a magánovódát, gyerekekkel foglalkoznék:)).Vennék egy nagy, üres területet és létrehoznák egy állatmenhelyet. Nem csak a kóbor állatok befogadásával törődnénk, hanem a kedvencek kiképzését is vállalnánk. Illetve, állatpanziót működtetnénk, ha a gazdi nem tudja másra bízni a kutyusát akkor oda beadhatja és biztos lehet benne, hogy megfelelően fognak foglakozni vele.

2, Rossz szokás

Van egy pár. Idegesít ha valaki meg akarja mondani, hogy mikor mit csináljak. Ha beleszólnak a dolgaimba. Egyszer meghallgatom oké, de azt utálom ha folyamatosan azt hajtogatják ami szerintük a jó és amit teljesen másképp gondolok. Nem rajongok a takarításért (pirul) Könnyen megsértődök és ahelyett, hogy elmondanám mi a bajom magamba fordulok és nem szólok egy szót sem.

3, Koffein

Imádom a kávét, viszont most várandósan csak a nagyon gyenge tejeskávét tudom meginni:)) Azt is naponta max kettőt. Barátnőm már tudja, pár csepp kávé és sok-sok zsírszegény tej, kicsit langyosít és már iszom is :)

4, Szín

Most a világosabb színek, drapp, rózsaszín, fehér, almazöld na meg a piros. De volt/ lesz fekete korszakom is. Hullámzó.

5, Mi van most rajtam?

Egy drapp nadrág, piros felsővel.

6, Háziállat

Van egy gyönyörű németjuhász kutyusom Orosházán, apósom foglakozik vele. Sajnos nem tudtuk felhozni magunkkal mikor felköltöztünk Pestre most meg már öreg a lakhelyváltáshoz. Itt van két égedelem kutyusunk. Entitás egy állandóan kaparó és engedetlen tacskó. Kicsi lányom kutyuskája aki engem választott gazdinak. Kepler pedig egy útszéli korcs, gyönyörű gomb szemekkel akit most szoktattam le az ajtónyitogatásról és aki szintén engem választott gazdájának:) Vajon miért?

7, Tíz év múlva hol látom magam?

Háááááááááát.....

Három vagy négy gyermek anyukája leszek, egy szép házban lakunk majd és olyan munkám lesz amit itthonról tudok végezni, hogy közben tudjak figyelni majd a gyermekeimre:)

8, Legutóbbi jó élményem

Egy szép, mozgalmas, beszélgetős nap a barátnőimmel és a gyermekeinkkel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr871867066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása