Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Madártej-party

2010.03.20. 11:53 - L.Moni

Címkék: játék barátok kis fáradtság kirándulás göd

Csütörtök este küldött emailt a barátnőm, hogy mégiscsak meg lesz tartva náluk a buli pénteken, ha ráérünk menjünk. Boldogan válaszoltam, hogy megyünk:)

Hisztizsákom kis híján keresztül húzta a számításomat. Ő felébredt hajnali 3-kor, engem is felébresztett persze (nem túl kellemes arra ébredni, hogy épp az ember szemét próbálják kinyomni). 5 óra volt, hogy nagy nehezen visszaaludt. Reggel 3/4 7-kor persze nem akart ébredni. Mondtam neki, hogy oké kislányom akkor csak én megyek a Bálóhoz Gödre és csak én fogok ott találkozni a Zsozsiékkal. Extra gyorsasággal ugrott ki az ágyból, kérte a ruháit, hogy Ő bizony öltözik:) Elég gyorsan összeszedtük magunkat és elindultunk. Z-t kiraktuk a munkahelye közelében és mi meg mentünk tovább. Jó nagy volt a forgalom. Elég lassan tudtunk haladni. Csodacsibe 2 percenként kérdezte, hogy odaértünk-e már.

Mikor megérkeztünk rögtön feltalálta magát Gréti. Mentek rögtön játszani, Báló minden játékát vette elő és mutatta a lánynak:) Röpke reggeli után kimentünk az udvarra. Hatalmasat tomboltak. Mikor megjöttek Mesiék a Zsoszi és a Gegi is csatlakozott hamar a kettőshöz :) Ők kicsit nehezebben oldódtak, volt egy kis sírás meg lökdösődés de aztán minden oké lett:))

Hatalmasat tomboltak. Többnyire kint. Déli alvásról szó sem lehetett. Még a legkisebb is hevesen tiltakozott ellene:)

Annyira belemerültek a játékba, hogy majdnem kóstolatlanul maradt a madártej. Aminek ürügyén meg lett hírdetve a buli.

Sírás volt mikor eljöttünk. Már a kocsiban alkudozott, hogy mikor menjünk legközelebb:)

A visszaúton kidőlt fél órára majd hisztizett egy sort. Végül kitalálta, hogy vegyünk pogácsát. Úgy koszosan bementünk a boltba (csak Ő volt koszos én nem, de így is eléggé kellemetlen volt vele a boltban) elintéztük a hétvégi bevásárlást és mentünk a házhoz.

Cicus lassított felvételként működött:) Fürdés után felkérte magát az ölembe. Elhelyezkedett és már aludt is. 8 óra volt csupán:))

Igazán jó volt a tegnapi nap:)))

Lesznek majd képek is ha Robi kiszűri és átküldi őket:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr781854303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása