Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Karácsony

2009.12.24. 16:39 - L.Moni

Békés boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek

 

Elég furán indult a napunk. Csinimini hajnal 3-5-ig ébren volt mert fájt a pocakja. Utána 7 előtt a szokásos időpontban kelt. Azzal, hogy ne legyen karácsony! Na akkor teremtsünk hangulatot:)

Gyertyagyújtás, karácsonyi zene hallgatás, fényképnézés a korábbi karácsonyokról. Hangulata kezd megjönni:) Az ire a pontot az tette fel, hogy míg elmentek kenyeret venni az "angyalka" feldíszette és behozta a szobába a karácsonyfát. Csillogó szemmel nézte és mondta "gyönyörű".

Most már várja a Jézuska ajándékait. Lelkesedésében aludni se volt hajlandó, mondjuk nem is erőltettük. cserébe segített nekünk. Nekem sütni, főzni, takarítani, pakolni. Apájának porszívózni, vásárolni.

Jelenleg várjuk, hogy elkészüljön a vacsi. Előtte még talán meglátokat minket a nagy ajándékosztó ha minde igaz:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr21620933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.12.25. 20:07:20

Boldog Karácsonyt az egész családnak, sok sok ajándékkal a fa alatt. :)


süti beállítások módosítása