Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Igazi csajszi:))

2009.10.19. 09:38 - L.Moni

Imád vásárolni:))))

A tavalyi téli sapkája már kicsi, amiket kölcsön kaptunk meg sajnos elég megviseltek és csak játszósnak, a házhoz jók. Így elmentünk beszerző körútra. Kettőt is kapott a drágám. Az egyik egy kötött, belül polár béléssel és az álla alatt kell megkötni, így biztos nem csúszik le a füléről. Ez maximálisan közös döntés volt és mivel csak egyet szerettem volna venni nem is kersgéltem tovább. Csincike igen:) és talált is. Egy nagyon aranyos, rózsaszín-fehér macis zsenilia sapkát. Olyan nagyon megtetszett neki, hogy nem volt hajlandó letenni. Rögtön húzta fel a fejére éps abban rohangált. Mivel oly nagyon ragaszkodott hozzá megvettem. Most 2 téli sapija van. Ráadásul jól is jártunk vele, mert tavalyról megmaradt sapkákat tettek ki és a 2 sapkáért nem fizettem 1000 ft-ot- Máshol darbja 1500.

Na meg vettünk harisnyákat is Grétinek és az ablakra szigetelő csíkot.

A vásárlás végén pedig a játszóházban kötöttünk ki. Ott találkoztunk apával. Csinibaba még sosem volt eddig Z-vel játszóházban. Rögtön szaladt oda hozzá, segített neki levenni a sapkáját, mellényét, hívta játszani. Boldogan mutogatta a játékokat neki, na persze azt is hogyan is kell használni:)))A végén meg ott kuporogtak mind a ketten a házikó előtt és főztek:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr371459777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.10.22. 12:59:08

:) Tudom, hogy már agyondícsértem Csincikédet és öltözetét, de most is megteszem. Biztos szép sapkákat vetettek! Igazan csajos leánykád van :).


süti beállítások módosítása