Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Apró balesetek

2009.10.18. 18:36 - L.Moni

Szombat délután kicsit kisütött a nap, ezért gyorsan kimentünk cicussal sétálni. Jó nagy kört mentünk és nagyon ügyesen és jól bírta viszonylag kevés nyafival. Aztán egyszercsak elesett:( Kicsit előrébb volt mint én, mert imád előre szaladni, sok kavics volt az úton meg lejtett is egy kicsit. Csinikém elesett és még csúszott is lefelé:( Szerencsére rögtön felsírt (így tuti, hogy nem ütötte meg nagyon a fejét) Az arcát viszont lehorzsolta a szeménél. Miután visszaértünk a házhoz kimostam neki langyos vízzel, estére meg bekentem neugranormonnal és így mára már szépen lement a duzzadás és "csak" a seb látszik.

Vasárnap reggel szintén indultunk sétálni és Ő már türelmetlenkedett, hogy mikor megyek már. Ugrált a lépcsőn, fel-alá rohangált rajta aztán egyszer csak megcsúszott és leesett. Nem nagyot és hála az égnek volt a fején egy kis fehér kötött kendő (felpróbáltuk a szobájába és nem engedte, hogy levegyem róla) így nem ütötte be nagyon a fejét. Sírás az volt persze, de az sem olyan vészes. Z. pár szem gumicukorral meg tudta vigasztalni:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr841458487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása