Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Tegnap már jobb volt úszni

2009.09.27. 08:36 - L.Moni

Hajnalban volt egy kiadós, 1 órán át tartó hisztije, majd visszaaludt. Sikeresen el is aludtunk így a 9 órás úszásra estünk be.Csak ketten mentünk, cicus és én, Z várta a fűtésszerelőt.

Az úszás már jobb volt. Hiszti is csak 2 perc a vége felé, de sikerült hamar lenyugtatni. Kevesebbet merültem vele, azt is játékosan. Az a fránya halacska mindig elúszott messzire és csak a víz alatt úszva lehetett megközelíteni:)) Bejött, mosolyogva merült, csak a hátúszás ellen volt tüntetés. De azt sosem szerette, Karcsi bácsiék szerint a gyerekek 90 %-a nem rajong érte. Az óra után még a vízben maradtunk játszani, összeszedtük a játékokat, visszavittük a helyére. A végén pedig ügyesen jött velem a szaunába, kicsit ott is voltunk.

Örültem, hogy tetszett neki, hogy most nem volt hiszti. Ha nehezen is de megérti, hogy vannak azok a fránya szabályok, amiket be kéne tartani.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr751409959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása