Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Átrendeztük

2009.09.27. 10:10 - L.Moni

A szobáját.

Végre elkészült a fűtés és úgy döntöttük változtatunk, hátha bejön és az alvások is jobbak lesznek. Na meg így közelebb került a radiátorhoz az ágy. Télen nem lesz rossz. Csincike végig ott volt, segített, nézte mit csinálunk. Tetszett neki a változás. Együtt raktuk le a habtapiját, kereste melyik betűt hová tegye. Ügyesen kirakta:)

Remélem beválik és szeretni fogja így a szobáját. Eddig ia szerette, de csupán játék erejéig. Alvás az nehezen ment.

Első éjszaka nem volt rossz. Hajnal 1/2 5 körül hívott egyszer de én nem vettem róla tudomást és vissza is aludt. 3/4 6-kor kelt. Nagyon szépen áthívott, hozzám bújt, együtt visszafeküdtünk az ágyba és lustálkodtunk pár percig. Öltözésnél se volt hiszti, sikerült kis csellel rávenni, hogy boldogan vegye fel a cicás pólót:)) Majd arról is meggyőztem, hogy jobb ha apát hagyjuk még pihenni és inkább jöjjünk le a nappaliban. A reggel hiszti nélkül telt. Ez már nagy szó mostanság!

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr281410049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása