Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Strandolás

2009.08.18. 09:21 - L.Moni

Vasárnap csodás időre ébredtünk. 10 után megbeszéltük, hogy irány a strand. Talán utoljára ebben a szezonban, hiszen augusztus 20.-a után mindig elromlik az idő.

Ráckevére mentünk. Kicsit eltévedtünk, ami művészet volt mert az egész falu két egyirányú utcából állt, de hát Z. vezetett :) A strand egész jó volt, de az tény hogy nem lesz a kedvenc helyünk. Kicsik voltak a medencék és sok az ember. Árnyékot alig lehetett találni.

Gréti viszont nagyon jól érezte magát. Állandóan vízben lett volna. Csúszdázott, ugrált, úszkált. Teljesen természetes közeg számára a víz:) Amikor kihoztuk a medencéből, hogy kicsit melegedjen át, várta türelmetlenül, hogy mikor megyünk újra be a vízbe. Volt koncert is , valamilyen Zsuzsa énekelt és olyan nagyon édesen rázta a fenekét csincike:)))Még dúdolgatott is egy keveset. Délután 5-ig bírta. Utána már nagyon fáradt volt (összesen 20 percet ha aludt az autóban az odafelé tartó úton) Gyors összepakolás és már indultunk is. Az autóban megint alvás, majd a pörgés folytatása a háznál. Azért este már időben kidőlt. 9 után elaludt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr811316921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása