Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Gréti a kishercegnő:)))

2009.07.23. 13:53 - L.Moni

Tegnap voltunk fodrásznál mind a ketten. Cicus is meg én is. Nekem rövid lett a hajam, Grétikémnek meg a végéből lett csak levágva 1-2 cm mert már negyon fel volt neki törve.

Csak amiatt mentünk, hogy bejelentkezzünk de épp ráért a fodrász csajszi és így gyorsan levágta a hajunkat. Velem kezdett, addig a kolléganője foglalkozott cicussal. Teljesen elbűvölte a lányom a Bea. Első nekifutásra bekente a sebeit sudocremmel, volt mit:)) Majd a szúnyogcsípéseket is bekenték. Ezután megérdezte haramiát, hogy szeretné-e ha kifestené a körmeit. Gréti igennel válaszolt majd kiválasztott egy rózsaszín körömlakkot és hagyta, hogy Bea kikenje a kezein majd a lábán is a körmeit:)) Ezt követően együtt nézegettek fülbevalókat (fülbelövést is vállalnak a szalonban) Grétinek tetszett is pár darab de a kérdésre, hogy szeretné-e, hogy beletegyük a fülébe a válasz nem volt.

Az én hajam elkészült, Ő jött. Az első nyisszantás után már nem tudott nyugton ülni. Felállt a székben. Izgett-mozgott. Menekült az olló elől de végül Reni győzött. Ki lett vágva a töredezés a hajából:))

Egy édes kis fodros kék ruha volt rajta. Körmei kilakkozva, haja szépen, nagylányosan oldalra tűzve. Úgy nézett ki mint egy kis hercegnő. A mi hercegnőnk aki nagyon-nagyon büszke volt magára és igaz, hogy későn jött haza Z. de megvárta ébren mert meg akarta mutatni magát neki. Az apukájának:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr741262924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása