Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

A kis csavargó

2009.07.11. 18:34 - L.Moni

A kicsi kutyánk csavorgni szeretne. Csak épp mi nem szeretnénk.

Péntek reggel apát kikisértük, megetettük Entit és bejöttünk. 15 perc múlva Titi már sehol sem volt. Keresni kezdtük rögtön de sehol sem találtuk. Cicusom nagyon kétségbeesett:( Hívta, hogy deje Enti. Persze nem jött. Átmentünk a szomszédokhoz. Átnéztük hátul a kertet, sehol senki. Egyszercsak hazajött. Evett, aludt majd újra lelépett. Este Z.-vel megkerestük a lyukat ahol meglógott és a kutyus legnagyobb bánatára megszüntettük. Most már nem tud elmenni. Egész nap itt van körülöttünk. Alszik, játszik, eszik.

Engem választott gazdijának. Ha én hívom hamarabb elindul, ha meglát feláll és odajön hozzám. Grétivel elég furcsa a kapcsolatuk. Rajonganak egymásért de marják is egymást. Ha hisztipalánta nem piszkálja Titit akkor Ő "kóstolgatja" a kisgazdit. Ha kint vagyunk (napi minimum 6-8 órát) akkor nagyon figyelnem kell a 2 gyerekre:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr111240689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása