Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Orosházán - Kutyavilág

2009.07.08. 10:07 - L.Moni

Hétfőn csincike már korán reggel fogta a kis cipőjét és menni akart csavarogni így már 8 előtt átmentünk nővérkémékhez.

Pont jókor:))

Lujza épp fialt. 5 pici kutyus született és nem dugta el őket az anyukájuk hanem hagyta, hogy megnézzük. Persze távolról, nem értünk hozzájuk. Gréti teljesen belelkesedett:)) Boldogan mutogatta a csöpp kis kutyusokat, simogatta Buksit. Játszott vele:)) Meg is jegyezte Brigi, hogy milyen nagyon rajong csincike az állatokért. Érdeklődve nézte mi történik, ahogy mentek szopizni a kicsik szólt nekem és hívott oda, hogy én is nézzem:)) Alig bírtuk onnan elcsalni.

Azért sikerült ám:))

Vivien fürdött vele a medencében és hatalmasat játszottak, na meg bent a lakásba is leltárba lett véve minden játék. Ki lettek próbálva. Semmit sem lehetett kihagyni. Nehogy pont amiatt legyen rossz napja Grétikémnek:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr21233762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása