Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Költözés II

2009.07.01. 07:33 - L.Moni

Vasárnap reggel. Én fáradtan, csupán 2, 5 rás alvás után, apa meg G. szintén fáradtan a sok bútorcipelés miatt. De indult a nap. Az ágyunk is szét lett szedve, és már az apróságokra lett koncentrálva. Szintén 2 kör volt de a másodiknál G. csak felpakolni segített utána apa hazavitte mert már nagyon fáradt is volt meg hát Ő is ment dolgozno hétfőn.

Gréti egész nap Gabizott:))) A kedvenc nagybácsi:)) Bújt hozzá, magyarázott neki. Segített neki a pakolásban, szerelésben:))

Elintéztük csincikével a mosogató csaptelep garaniális cseréjét. Bevásároltunk, hogy egyáltalán legyen mit ennünk este, mert kaja semmi nem volt itthon. De legalább aludt cicus az autóban majd 2 órát. Mondjuk nagyon fáradt volt, meg hőemelkedése is volt megint.

Este volt még egy kis baleset. Apa a b...s cigijével megégette csinimini arcát. Tudom, hogy véletlen volt, hisz Grétike hajolt bele a parázsba. De.......... Alapból utálom, hogy cigizik. Most még egy ok, hogy még jobban utáljam. Bekentem este az arcát meg hétfőn is többször. Nem látszik már. Szerncsére nem is hólyagosodott fel. De akkor is megtudtam volna folytani Z-t egy kanál vízben!

Este elindítottam egy adag mosást és azt követően majd szétrobbantam a méregtől. Nem folyt le a víz. Tele az emésztő! Fürdés is csak lightosan, lavórban. Vízet leengedni nem tudtunk mert visszajött a fürdőszobai padlólefolyón.

Grétikét próbáltuk a szobájában altani, elmondtuk neki, hogy ez az Ő szobája. Itt vannak a játékai. Ott voltunk vele mind a ketten. De Ő nem....... Nem volt hajlandó ott elaludni pedig nagyon fáradt volt. Gondoltuk, pihentetjük pár percet az altatást addig én felhúzom az ágyunkat. Csinci nézte mit csinálok. Felmászott az ágyunkba, kérte takarjam be majd pár perc múlva már hallottuk is az elégedett, egyre mélyülő szuszogását. Velünk akart aludni. Ott érezte magát biztonságban. Pedig ez nem szokása. Pesten imádta a szobáját és nem igazán rajongott az ötletért ha köztünk kellett aludnia.

Szépen indult az itteni élet:((

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr961219339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása