Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Akarat az van

2009.06.19. 14:05 - L.Moni

Címkék: hiszti akarat

Azért nem csak szökőkút nézés volt ma délelőtt az árkádban hanem hiszti is. Igazi, hasravágós, krokodilkönnyes hiszti. Mindez egy pici kis pálcika miatt amivek fagyit ettünk és Ő dobta el miután úgy gondolta nem kell. Aztán másképp gondolta és vissza akart volna menni érte. Én meg nem engedtem,hogy kivegye a szemetesből. Na ekkor kezdődött a hiszti.

Egy idő után megnyugodott Ő szépen magától de azért elég kellemetlen volt ott állni mellette és nézni amit csinál. Ha most engedek neki akkor mindig ez lesz mert úgy gondolja sírással sok mindent el lehet érni. Próbáltam a figyelmét elterelni de nem hagyta. Miután kisírta magát és rájött, hogy nem hatásos amit csinál, szipogott egy kicsit majd felállt és mehettünk tovább.

Nagyon akaratos és néha nem tudom miként kezeljem, mi lenne a jó számára. Remélem nem fogom elrontani nagyon a dolgot és nem fog emiatt haragudni rám ha már nagy lesz. Próbálom hagyni, hogy kibontakozzon a személyisége, hogy felfedezze maga körül a világot. Hogy megtapasztalja hol vannak a határok.De vannak határok, szabályok. Amiket szeretnék betartani. Én is engedek neki mert tiltásból nem állhat az élet de azért vannak dolgok amikben nem engedek. A mai az ilyen volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr171195439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása