Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szerete

2009.06.15. 13:23 - L.Moni

A legújabb és talán eddigi legszívmelegetőbb szokása:))

Átölel minket, a két csöpp kis kezével a válunkat ütögeti és közben azt mondogatja: szeret :))) Olyan nagyon cuki:)) Imádom:))) Apa is el van tőle olvadva rendesen.

Nem igazán érti/érzi Ő ezt még de mivel tőlünk nagyon sokszor hallja ezt a szép 8 betűs szót így úgy gondolta Ő is mondja. Jól gondolta. Nincs fantasztikusabb érzés annál, mikor az én édes kicsi lányom átölel és azt mondja szerete.

Még karácsonyi ajándékként kaptam tőle először ezt a szót de akárhányszor hallom tőle összeszorul a szívem az örömtől. Most is könnyes a szemem. Sokáig csak nekem mondta. Apája nem tudta kicsalni belőle a "vallomást" Már mondja neki is:)) Reggel úgy engedi el munkába a kicsilány Z-t, hogy átöleli, megpuszilja és mondja neki, hogy szereti:)) Ennél jobb inditó löket a munkába menetelhez szerintem nincs:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr431186223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása