Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szuper nap:)))

2009.05.24. 08:42 - L.Moni

Nagyon-nagyon jó volt a tegnapi kirándulás:)) Grétacica már reggel úgy ébredt ahogy elaludt. Báji, si-hu-hu. Véletlenül se tudtuk volna lekésni a vonatot mert cicus már jó időben indulót fújt:) Már a vonaton nagyot játszott Mátéval, Pankával és a két Bencével. Veráéknál meg rohant rögtön a homokozóba, majd a csúszda, az ugrálóvár a hinta..................... Az összes kinti játékot kipróbálta, hol egyedül, hol a többiekkel játszott. Ami pedig a lényeg!!! Nem volt agresszív!! Alig kellett rászólnom. Ügyes volt és figyelmes. Itatta Mátét, simogatta a babákat. Egy dolgot nem tűrt, hogy bármely kicsit a karjaimba vegyem. Mikor Lottit felvettem az udvar másik végéből sírva rohant hozzám. Geginél szintén. Aztán végülis az éneklést és a hordozóban való ringatást "engedélyezte" Akkor már nem sírt hanem Ő is ringatta a kisnagyfiút (4 hónaposan 9,5 kiló) Ott nem is próbáltam altatni, viszont ahogy felszálltunk a vonatra rögtön elaludt. Csak itthon ébredt fel, ahogy leszálltunk a buszról. Ilyenkor áldom, hogy van a mei-tai és annak segítségével még most is fel bírom kötni Őt magamra. Itthon kissé fáradt volt de olyan elégedett fáradt:) Este megvárta az apját és elmesélte neki a napját. Mutatta a papucsot amit kapott. Mondta Bálintot, a vonatot a többi gyereket. Nagyon későn aludt el Majd fél 11 volt. Reggel meg ébredt 6:03-kor. Most persze nyűgös mert fáradt és álmos. De majd alszik a Forma 1 alatt.

Akkor a képek:

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr231140199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása