Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ez történt a héten - csütörtök

2009.05.08. 16:12 - L.Moni

Csavarogtunk:)) Méghozzá Gödre mentünk egy netes barátnőmhöz egy másik netes barátnőmmel na meg a gyermekével:))) Jó volt nagyon. gyerkőcöknek kicsit össze kellett melegedni de utána már elvoltak. Még puszit is adtak egymásnak:))

Cicus igazi nagy lányként utazott. Babakocsi nélkül, sétálva jött velem. Ültünk buszon, metrón, vonaton. Az utóbbi különösen tetszett neki mert nem egy helyben kellettülni hanem fel-alá rohangált. Ismerkedett.

Hazafelé pedig a mei-tai-ba kötve végig aludt. Csak a buszon ébredt fel.

 Apa munka után kiment a házhoz így az esti rutint kettesben csináltuk végig. Csincike emlegette az apját de azért jót pancsolt:)) Majd szinte rögtön azután, hogy felöltöztünk és lejöttünk elaludtunk mindketten. Még arra sem ébredtünk fel, hogy apa hazaért.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr481110125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása