Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ketteske

2009.02.09. 08:25 - L.Moni

Még számunkra is hihetetlen az egész, hisz Cicusunkra olyan nagyon sokat vártunk és annyi sok hónapban csalódtunk. De ez most igaz:))) Jön ketteske és Ő is decemberbe költözött be a pocakomba mint annak idején Grétike. Ő is szeptemberi baba lesz:))) Már voltunk orvosnál. Mindannyian mentünk és látta tesóbabát Apa és Cica is. Már 9+1 hetes vagyok. Annyi gondolat kavarog bennem. Milyen lesz majd két gyermekkel? Tudni fogja vajon Cicuskám, hogy azért mert születik egy kistesója Őt ugyanúgy szeretjük? Biztos nem lesz könnyű megoldani de nem szeretném, hogy tesó miatt Gréti belőlem kevesebbet kapjon. Amúgy kiscsibe nagyon édesen viselkedik. Sokszor felhúzza a pólómat és a buksiját ráfekteti a pocakomra. Van, hogy így alszik el de van, hogy csak pihen. Rendszeresen puszilgatja a hasam és dúdolni is szokott neki:)))

A héten mennem kellene laborba, belgyógyászatra. De ma reggel is esik az eső. Sétálva így nagyon-nagyon messze van tömegközlekedni meg elég zűrös babakocsival. Nincs más megoldás mint apától elkuncsorogni az autót és azzal menni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr69931556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.02.11. 12:38:07

Óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!!! Ilyen jo hireket! Szerintem ugyis fel fogjatok Gretiket kesziteni, es imadni fogja a kistesokajat!

L.Moni 2009.02.11. 17:34:37

@Amina09: Köszönjük szépen:)))
Remélem így lesz:)))


süti beállítások módosítása