Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Csak egy nap "szavakkal"

2009.01.14. 07:52 - L.Moni

Csoda csibémmmel teljesen átrendeződtek a reggelek a szopi kimaradásával. Ébredés után nem sokkal már kéri a tejes kávéját (természetesen gyerek kávé) 8 után pedig már reggelizik. Tegnap épp banánt. Az étvágya az sajnos nem az igazi. Mostanában kezdem azt hinni, hogy levegővel táplálkozik de nem fogy tőle, úgyhogy nem aggódom.

Voltunk aztán sétálni mert már nem bírta a bezártságot. Felöltöztünk mindketten michlein babának és elindultunk. Esett valami havas izé amit sokan nem takarítottak le a járdáról így cicus nagyokat esett. Az első pár még nem viselte meg de a 10 után már sírva fakadt:( Így beültettem a babakocsijába és elmentünk bevásárolni majd irány haza. Itthon meg idétlenkedett:))) Játszottunk hatalmasat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyre többett "beszél" mintha a szavakat formázná és közben édes hangokat ad ki. Olyan mintha arabul mondaná:)) Szerintem rövid időn belül elkezd majd érthetően magyarázni, vagy nem:)) Ezt csak Ő tudja, de olyan jó mert így még könnyebben tudunk kommunikálni. Ha kérdezek tőle valamit mostmár ezekkel a "szavakkal" válaszol. Az apjának is nagyon tetszik. Meg is kért, hogy vegyem fel a telefonommal a dumálását a kis csajszinak mert akkor az lesz a csengőhangja:)))

Most itt ül mögöttem, babapiskótát eszik és a mesét nézi. Fülig ér a szája én meg olvadozok. Egyszerűen gyönyörű és imádnivaló rosszcsont:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr58876402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása