Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Bújás, nyűglődés, játék

2009.01.08. 16:56 - L.Moni

Címkék: gyerekkor

Ma nagyon szépen ébredt azt hittem, hogy csodás napunk lesz. Sajnos tévedtem:( Nyűgös a drágám, nem kicsit de nagyon. A délelőtt még egész tűrhető volt, rájött a drágám hogy tudja a kilinccsel kinyitni az ajtót. A kanapé most be van fordítva a teraszajtó elé, hogy védjen a hidegtől. Cicus felmászott a kanapéra és addig ügyeskedett mígnem sikerült a kilincset elfordítania. Gyorsan szellőztetett is a lakásban én meg csak sasoltam, hogy honnan jön a hideg.

Voltunk kint a háznál megnézni, hogy áll a fűtés. Eddig ott mindig jókat rohangált, játszott most csak sírt és sírt. Nem tudtam megvígasztalni. Nem érdekelte semmi. Nagyon nyűglődött és veszekedett velem. Rossz volt így de hozzá kell szoknia sajnos, hogy nem mindig történhetnek úgy a dolgok, mint azt Ő szeretné. Ahogy hazaértünk egy darabig csak bújt, majd evett, majd ismét bújt. Most már kicsit nyugodtabb és a lakást próbálja darabjaira szedni. Azért néha idejön hozzám, felkéri magát az ölembe. Hancúrozunk egy keveset vagy csak puszit ad és adok.

Napok óta új játéka van. Nem kell ám valami flancos, drága dologra gondolni. Nem:)) Egy egyszerű doboz amibe imád belemászni. Alagútnak használja, kukucsolós játék is szuper benne vagy ha anya ráhuzza mint egy ruhát akkor az szuper:)) Ezek után nem értem minek vesszük meg neki a sok drága játékcsodákat. Hisz Őt a csomagolásukra használt doboz jobban leköti:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr19865720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása