Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Úszás. pörgés, ájulás

2009.01.04. 15:34 - L.Moni

Tegnap az uszodában véget ért a téli szünet, újra tudtunk úszásra menni. Kiscsibe ahogy meglátta az épületet rögtön boldogan kezdett magyarázni. Nem kellett bíztatni, hogy belemenjen a vízbe. Nagyon élvezte az első perctől az utolsóig az órát.  Rettenetesen elfáradt. Ahogy hazaértünk már kérte is magát az ölembe és elaludt. Nem sokat csak fél órát sajnos.

Ébredés után játszottunk. Egyre ügyesebben megjegyzi a színeket. Piros, sárga, zöld, kék. Már csak néha téved amikor modjuk neki, hogy mutasson rá az adott színre. Na meg legózunk. Mostanában hozza a vödrét és azzal kell játszani. No nem építgetni csak ki-be rakosgatni a dobozába. Merthogy az olyan jó buli. De legalább ezzel a pakolást is tanulja. Most már könnyebb rávenni a játékai elrakására mint mondjuk 2 hete :))

Du elmentünk Zoli keresztszüleihez újévet köszönteni. Gréti ott is rögtön feltalálta magát. Próbálta a karácsonyfáról leszedni a díszeket, a sarokban észrevette a nagy doboz játékot és megrohamozta. Prudukálta magát de azért fáradt volt a végére. De ekkor még bementünk Zoli unoka testvéréékhez megnézni az új házukat. Na ott nagyon felpörgött, az ugye egy komplett gyerekbirodalom rengeteg játékkal és 2 játszópajtással.. Alig tudtuk onnan elhozni :)) de mentünk Sanyiékhoz és végre odaadtuk nekik a kiságyat, bébihordót, ruhákat és megbeszéltük, hogy mék miket tudunk adni. Már csak 2 hónap és megszületik a kis Misike:))

Már elmúlt fél 7 mire hazaértünk és kis csillag extra fáradt volt. Ahogy kihámoztuk az egyik réteg ruhából indult is fel a lépcsőn fürdeni. A fürdőkádban meg a szokásos pancsolás helyett csak kókadozott és egyre mélyebbeket pislogott így turbósítottunk és nagyon gyors fürdést rendeztünk. Bármennyire is siettünk azért egy kicsit felélénkült de azértígy is beájult 3/4 8-kor:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr39857048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása