Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Egy tálból káposztáztunk

2009.10.29. 17:18 - L.Moni

Pár napja a piacon vettem finom savanyú káposztát. Tegnap délután szedted egy tálkába és elkezdtem enni. Csodacsibe rögtön ott termett mellettem és kérdezte, hogy mit eszek. A válasz után kissé bizalmatlanul nézte majd kivett a fiókból egy villát és megkóstolta. Csillogó szemmel és "ez finom" felkiáltással evett velem:)

Sejtettem, hogy tetszeni fog neki, hisz savanyú Ő pedig azokért rajong. 

A tegnapi nap amúgy elég fárasztó volt a hisztizsákom. Ébredéstől az esti lefekvésig mindig talált okot a nyűgösködésre, hisztire. Hol azért mert olvasni akart, aztán azért mert olvastunk. Aztán álmos volt és nem akart aludni, majd túlpörgött és a fáradtság miatt volt jelenet........... Ok az volt Ő meg egy lehetőseget sem hagyott ki.

Az apja persze megúszta, mikor éjszaka hazaért csinike már édesen aludt.

Olyan szép alvás közben. Imádok benne gyönyörködni:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr591484476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnoca79 2009.11.08. 13:53:59

Bridget oldaláról találtam rád.

Ezzel a hisztis nappal egyet értek illetve osztom az együttérzésem.
nálunk is ilyen kiscsaj. ha az van amit akar az sem jó, ha nem az meg tuti nem jó.Túlpörgést mi is kapunk rendesen.
Szerintem ez a mai rohanó világ hozadéka.
Szinte minden gyerek csak azt látja, hogy jövünk - megyünk, intézkedünk. leülni is alig van időnk és vele játszani csak rohanásban, mert ha leülsz abban a pillanatban elaludnál ha lehetne.
Amikor ilyen szutyok idő van meg még jobban és persze bontakoznak a csemeték is napról napra így ez is összeütközésre ad okot a mindennapokban.

DE ... abban is igazad van, hogy édesek amint alszanak ... főleg akkor amikor több félórás könyörgés után végre hajlandó letenni a fejét a párnára és már szinte kómás állapotban alszik is ... arcán ellazultság és határtalan nyugalommal.

L.Moni 2009.11.08. 15:35:23

@Hajnoca79: Szia Hajnoca!

Üdvözöllek az oldalamon:)
Lehet kicsit furán hangzik, de örülök, hogy másoknál is vannak hasonló hisztis napok:)
Igazad van ez a mai rohanó világ miatt van.
Azért remélem egyszer csak kinövi és csak az az édes kis huncutka marad:)))


süti beállítások módosítása