Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Úszótábor, 07.14-07.18-ig

2014.07.28. 12:02 - L.Moni

Egy napjuk volt a pihenésre a gyerekeknek, hétfőn reggel 8-ra mentünk velük táborba. Nem ott alvós, csak napközis. Egész nap vízparton, csúszdán. Néha ki kellett jönniük a vízből enni vagy épp inni :).

Gergely a legkisebbek közt volt, Gréta pedig átkérte magát abba a csoportba, mert mellette szeretett volna lenni. Minden nap, mikor mentem értük nagyon fáradtak voltak, csak kókadoztak jobbra-balra :).

Ráadásul szerda dékután eljöttek Mesiék, 3 kicsi várta itthon az én drágáimat. Elég jól bírták az egész napos strapát :). Gergő kidőlt ugyan 7 után valamivel de Gréta még kikísérte 8 után a vendégeket, fürdött és csak utána ájult be.

Péntekre már nagyon-nagyon fáradt volt Gergő. Lili néni kézbe vitte Őt egyik medencéből a másikba, mert Ő nagyon fáradt volt.

A fiamról csak annyit, hogy hétfőn mikor mentem értük Gréta jött elém, mondtam a felügyelőknek, hogy egy szőke minipasi is hozzám tartozik erre a válasz: "ja, A Gergő" :D. Szóval hamar tudta mindenki, hogy ki is a Gergő a táborban :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr166551347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása