Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Pünkösdi kirándulás

2014.06.16. 13:02 - L.Moni

Idén pünkösdkor se maradhatott ki a kirándulás. Igaz most Tőserdőre mentünk, de a barátaink is jöttek:).

Péntek kora este értünk le, első utunk Talmácsi bácsi fagyizójába vezetett. Kicsit lehűtöttük magunkat majd mentünk a házhoz. Ott mi voltunk lent először idén, mint évek óta. Combközépig érő gaz volt mindenhol, a kaput is alig lehetett kinyitni. A minik játszani kezdtek, Z nekiállt a gazt levágni én pedig kitakarítottam a házat. Már sötétedett mire abbahagytuk és leültünk beszélgetni. Gergőke hozzám bújva elaludt, de Grétikét se kellett sokáig ringatni :).

Szombat reggel korán keltünk majd folytattuk az előző este elkezdett munkát. Gréti izgatottam szólt, hogy amit este látott a ház mögött és amitől megijedt most is ott van csak épp már nem ijesztő. 3 pár hetes kiscica költözött be az ereszcsatornába. Vittünk ki nekik ételt majd igyekeztünk nem zavarni őket. Délelőtt megérkeztek Melinda barátnőmék :), hamar feltalálták magukat a gyerekek. Kicsit beszélgettük majd összeszedtük a napozó matracokat, törölközőket és kimentünk a strandra. Hatalmasat pancsolt mindenki, 2 után beültünk egy büfébe és megebédeltünk, majd folytatódott a fürdőzés. Csak a fejeket kellett mindig számolni :). Hamarosan befutottak Verusék is, bejöttek Ők is a strandra és csatlakoztak a nagy melegben. Este elsétáltunk fagyizni, majd már elég későn ugyan, de szalonnát is sütöttünk. A gyerekek 11-ig bírták, akkor szinte beájultak az ágyba. Gréti és Lilla együtt aludtak, de Dani is a mi szobánkba aludt, na meg Gergő is. A felnőttek éjfél utánig bírták.

csapat.jpg

Vasárnap reggel kicsit kómás volt a csapat, de azért összeszedtük magunkat. Megfőztük az ebédet, közösen. Robi és Peti készítették elő az összes zöldséget, nekem csak fel kellett készítenem. Miután kész lett kimentünk a strandra. Már fáradtabbak, nyűgösebbek voltak a gyerekek, de azért élvezték nagyon :) Mikor megéhezett a csapat kimentünk ebédelni, majd visszamentünk játszani. Strandolás után Meliék összepakoltak majd elmentünk még fagyizni az indulásuk előtt. 5 körül szerettek volna elindulni, helyette 7 -kor sikerült :) Miután visszaértünk a házhoz Verusék is összepakoltak majd szép lassan elindultak.

Mi hétfőn reggel befejeztük a pakolást, gaztalanítást majd bepakoltunk az autóba és a nagy forgalom előtt hazajöttünk.

Jól sikerült nagyon a hétvége, megbeszéltük, hogy lesz folytatás és akkor reméljük Mesiék is tudnak majd csatlakozni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr456300765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása