Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Eperföld

2014.05.18. 08:32 - L.Moni

Már egy hete nyitva van a közeli eperföld de eddig még nem jutottam el sajnos.

Na de tegnap délután bizony elmentünk :) persze csak hárman, Gréta, Gergely és én. Z nem mozdult a kanapéról.

Bánhatja.

A levegő jó volt, a mozgás is megvolt, mert nagyon-nagyon sokan voltak és egész hátra sétáltunk a föld végébe, hogy találjuk szép piros szemeket. Közben azért eszegettünk is. Gréta és Gergő is lelkesen kóstolgatta a kisebb, nagyobb szemeket :).

4,5 kiló epret szedtünk most, ez hétvégére elég lesz és a jövő héten biztos fogok még menni és szedni, hisz a diétás lekvárom elfogyott már.

Este a tejbegrízre kakaópor helyett turmixolt eper került. De még utána is lecsúszott egy tálka eper minipasinak és nekem is. Gergő olyan mint én, eper az egyik kedvenc gyümölcse, csak eszi és eszi, bármikor bármennyit eltűntet :).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr176178767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása