Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Választani voltunk

2014.04.06. 22:04 - L.Moni

Ma van a parlamenti választások napja. Természetesen el is mentünk szavazni, a minik legnagyobb örömére :)

Az óvoda épületébe kellett menni, pont Gergő csoportszobájába. A 4 évvel ezelőtti választásokhoz képest nagyon sokat változott az ovi. Tudom, hogy nem volt egyszerű menet de most határozottan jó ránézni a rendezett udvarra, a málló vakolat helyett az új nemes vakolatot nézni. A sok éves rossz nyílászárók helyett pedig a szép újakat látni. Tudom, hogy ez optikai tuning egyenlőre de azt is tudom, hogy belül is folyamatosan szépülnek a termek, sőt, egyre közelebb kerülünk a plusz termekhez is :)

Na de nem ez a lényeg.

Reggel Z fél 9 után kelt, szép lassan összeszedtük magunkat és 10 után elindultunk. Sokan voltak, örömmel nyugtáztuk, hogy nem csak nekünk fontos a választás.

Gergőke termében, Gergőke angol tanár nénije volt a szavazó bizottság elnöke. Meg is volt illetődve a kis drágám :)

 kérdezgették miért kaptunk annyi papírt, miért van nálunk boríték.... majd ügyesen megvárták a fülke előtt, hogy kijöjjünk. Az én borítékomat Gréta, Z borítékját Gergely dobta bele az urnába.

Büszkék voltak magukra :)

Miután hazajöttünk kisütöttem  egy hatalmas adag palacsinta tésztát és alig hogy kész lettem vele már ide is értek Melinda barátnőmék :) Hoztak Gergőnek ruhákat, na meg már rég is tudtunk találkozni. A két nagylány rögtön megtalálta a közös hangot, nagyon jót játszottak, Daninak nagyon bejött a hotwhels pálya, a kicsi Fanni meg mindenhol jól érezte magát, mosolygott, sikítozott:)

Nagyon jó volt, hogy eljöttek, hipp-hopp elröpült az a pár óra és sajnos már mentek is tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr365890440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása