Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Széchenyi István, kéttannyelvű általános iskola.

2014.01.27. 19:10 - L.Moni

Ez a nap is eljött.

Ma iskolába mentünk csinikével. Három iskola van Csepelen amin dilemmázunk. Kellően erősnek tűnnek, jók a visszhangok róluk.

Ma az egyikben foglalkozás volt tartva a jövendő elsősöknek. Úgy döntöttem elmegyünk.

Időben ott voltam az oviban a minikért, autóba ültünk és irány az iskola.

Időben odaértünk, kicsit bolyongtunk mert nem találtunk parkolót de sikerült megoldani. Bementünk az épületbe, a portás mosolyogva mondta, hogy menjünk az ebédlőbe.

Odamentünk, benyitottunk és egy kedves tanító néni már jött és fogta is meg Grétike kezét és vezette a többiekhez. Nekem mondták, hogy menjek ki, majd az óra végén kijön a kislány.

Hát, torokszorító érzés volt Őt ott hagyni. Már iskolai előkészítő foglalkozáson hagytam.....

Gergőke türelmes várt, nézelődött. Ahogy véget ért az óra kiszólt az egyik tanár néni, hogy menjünk be, a kicsik megmutatják mit is csináltak. Ügyesen énekeltek és az arcuk elé rakták az álarcokat amiket készítettek.

Beszéltem az egyik hölggyel. Ő délutános tanár néni. Mondta, ha jövő héten megyünk akkor tudunk találkozni azzal a Tanárnővel aki szeptembertől az elsősökkel lesz. Kérdeztem, hogy ha nem vagyunk körzetesek akkor van-e esély, hogy felvegyék, de pozitívan nyilatkozott. Mondjuk azt nem mondtam, hogy Lakihegyiek vagyunk.....

Grétinek nagyon tetszett, lelkesen jött ki onnan :)

Maga az épület egy régi, szocialista monstrum. Egy emelete van, saját tornaterme, könyvtára.

Első benyomás pozitív, a többi majd kiderül.

Még két iskolát megnézünk a döntés előtt.

(Nehéz döntés ám, jó legyen és kellő alapot adjon neki a jövőre nézve. Mert tanulnia kell, fontos!)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr215785421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása