Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Cirkusz :)

2014.01.20. 12:58 - L.Moni

18.-ára szólt a jegyünk amit még a "Jézuskától" kapott a család.

Már nagyon-nagyon vártuk azt a napot. Grétike és Gergőke is kérdezgette mikor megyünk már, meséltek róla az oviban a barátaiknak. Hatalmas volt az örömük, mikor szombat reggel mondtuk nekik, hogy az az a nap, cirkuszba megyünk, családilag :)

Igaz, hogy csak háromkor kezdődött az előadás, de mi már ebéd után elindultunk itthonról, mert nézelődtünk pár bútorboltban, az előszobába szeretnénk valamilyen bútort venni.

Időben odaértünk a cirkuszhoz. Én a gyerekekkel kiszálltam a kocsiból, Z pedig elment parkolót keresni. Mi addig átvettük a jegyeket az infopultnál. Vettünk pattogatott kukoricát, leadtuk a kabátokat a ruhatárban majd bementünk és leültünk a helyünkre.

Gyorsan megtelt a nézőtér és pontosan 3-kor elkezdődött az előadás. Szenzációs volt! Az első perctől az utolsóig szuper volt, minden művész előadása fantasztikus volt. Nevettünk, tapsoltunk és nevettünk és tapsoltunk :) Voltak tornászok, egyensúlyozó művészek, lovasok, elefántok. Gergőkém kedvence a pókember volt, aki biztosító kötél és védőháló nélkül mutatott be szép ugrásokat 10 méter felett :) Grétikének a román trió tetszett a legjobban.

A legelső sor vonzotta, hogy Z részt vett a műsorban :) A bohóc kiválasztotta Őt egy feladathoz, Ő meg belement. Többen felmentek akkor a porondra és nagyon mókásra sikeredett az előadásuk :) Sajna még fotózni is elfelejtettem, de azt hiszem így is lesz mit mesélni majd öreg korába a kandalló mellett ülve: Fellépett a Fővárosi nagycirkuszban :)

Nagyon gyorsan elröpült az a 2,5 óra, bármikor elmennénk újra és ugyanilyen lelkesedéssel néznénk végig az előadást :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr115770034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása