Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Karácsony volt :)

2013.12.30. 20:54 - L.Moni

mi pedig hazautaztunk Orosházára és pár napot ott töltöttünk.

24.-én, szenteste még itthon voltunk. Közös családi nap, Jézuska várás, Z várta a legjobban, úgyhogy előre is lett hozva és még vacsora előtt a karácsonyfa alá kerültek az ajándékok. A karácsonyfát amúgy együtt díszítettem a gyerekekkel. Grétike és Gergőke is úgy döntött, hogy segítenek az angyaloknak, hisz olyan sok a munkájuk karácsonykor, legalább ennyivel kevesebb lesz....
 Az ajándékoknak örültek nagyon, csinike egy kávéházas legókészletet, hógömböt és egy szemüvegtokot kapott. A kis hercegünk pedig egy nagy darut, persze legóból. Még este össze lettek rakva a játékok és fel is kerültek a gyerekszobába a helyükre.

25.-én reggel bepakoltunk a kocsiba és elindultunk. Anyumékhoz beköszöntünk majd anyósoméknál töltöttük a napot. Ott voltak Sanyiék, Hugikáék és Gabi is. Volt ajándék dömping, autópálya, mágneses autó, markoló gép, póló, gyöngyök, társas játék..... felsorolni is sok :) Minimanók nagyon jót játszottak a felnőttek meg jót beszélgettek. Még sétálni is kimentünk a tavaszias időben. Este mentünk csak át anyumékhoz.

26.-án édesanyáméknál voltunk. Oda jöttek Brigusék is. Nagyon jó kis nap volt :) Ismét ajándék hegyek (jóval több cuccal jöttünk haza, mint mentünk. Pedig ott hagytunk 2 nagy vödör festéket és a babakocsit is) Beszélgettünk, kártyáztunk. A lányok játszottak, rajzoltak, rohangáltak. Gergő hol hozzájuk csapódott, hol bújt, hol autózott. Ő sajnos nem volt túl jól. Hasmenése volt és eléggé megviselte. Egész nap csak húslevest kért és sós pukit. Brigus haza is szaladt, hogy hozzon neki. Kapott is érte extra piros pontot Gergőtől :) 26.-án aludt is a kis drága délután. Unalmas volt a nagyok kártyázását nézni és hozzám bújva beájult. 5 után átmentünk anyósékhoz egy kicsit.

27.-én már korán reggel mentünk a patikába, Gergőnek nem múlt a hasmenése, vettünk neki smecta port és a normaflor készletünk is feltöltöttük. Vivike átjött és a gyerekek hatalmasat játszottak. Ebéd után kocsiba ültünk és kimentünk Csorvásra a barátainkhoz. Nagy ház, összesen 6 gyerek és rengeteg játék. Nagyon gyorsan repültek az órák, hatalmas volt a hangzavar és jókedv :) 5 után jöttünk el onnan.

28.-án délelőtt anyósoméknál voltunk, a gyerekek Gabit nyúzták folyamatosan. Ebéd után nem sokkal mentünk anyumékhoz, oda eljöttek Szegedről az unokaöcsémék. Már 5 éve nem találkoztunk és olyan jó volt látni Őt és a családját :) este későig ott voltak. A kisfia hamar feloldódott, minipasim egész jól vette az új helyzetet, azt, hogy a család kicsiéből hirtelen nagyfiú lett. Ügyesen átadta a játékait, tanította némi jóra és kevésbé jóra a kis Dávidkát :)

29.-én reggeli után összepakoltunk majd 10-kor átmentünk anyósomékhoz. Ott ebédeltünk, ott is összepakoltuk amiket kellett majd 3 körül elindultunk Szegedre a dédike mamához. Ő is nagyon várt már minket, még telefonon is felhívott, hogy merre vagyunk már. Nagyon jól néz most ki a mami :) Jó kedve is volt, meg kipihent is volt. A gyerek ügyesek voltak, még Gréta is kihagyta a szokásos hisztijét. Igaz kicsit feszült volt, de legalább jól viselkedett :) 5-kor indultunk vissza Szigetszentmiklósra. Grétike végig ébren maradt. Barkobáztunk, beszélgettünk, még a Debrecenbe kéne menni dalocskát is megtanulta út közben :)
Barkóbázásba Gergőke is beszállt. Ő mindig csak és kizárólag Keplerre gondolt, azt hiszem hiányzott már neki nagyon.

6 után értünk haza, kipakolás, begyújtás, fürdés, alvás. Grétike még 9 előtt kidőlt, Gergőke se sokkal később.

Jó volt nagyon Otthon, a családdal :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr215716590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása