Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ovis mézeskalács sütés

2013.12.16. 21:00 - L.Moni

Idén is, mint tavaly, bementem az oviba Grétike csoportjába mézeskalácsot sütni.

Kitörő örömmel fogadtak a gyerekek, rohantak hozzám, öleltek át. Rögtön tudták miért is mentem megint hozzájuk :)

Olyan jó volt velük, lelkesen segítettek nekem. Szaggatták a szebbnél szebb formákat, tették át a tepsibe, volt aki többször is odajött és csinálta, volt aki rövid idő után megunta és elment játszani.

Miután tepsibe kerültek a mézeskalácsok leültek tízóraizni a gyerekek, pár percig csend volt :) Még ettek mikor Marika néni hozott be kisült mézest. Megbeszéltem Gabi nénivel, hogy kaphatnak a gyerekek (tavaly nem ehettek belőle) kiszámoltuk, hogy mennyit tesznek a karácsonyi meglepetésbe, mennyi kerül a fára, majd minden gyermek kapott 2-2 darab mézest és így megkóstolták. Mindenkinek nagyon ízlett :) A dadusok elkérték a receptet és bent lévő anyuka is.

A díszítés volt már csak hátra, de nagyon ügyesen megcsinálták azt is a gyerekek,

Nagyon jó volt velük. Grétim büszke és boldog volt, hogy ott vagyok, sok gyermek meg azért örült mert már egy éve nem sütött semmit (nem kommentálom a szülőket) és most velem ismét tudott. Az egyik kislány odasúgta a fülembe, hogy menjek el hozzájuk és ott is süssek vele valamit mert az olyan jó lenne és ott sose szoktak.................

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr925695083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása