Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Úszás, újra :)

2013.11.25. 14:02 - L.Moni

És bizony most már mind a kettőjüknek :)

Végre befejezték az uszoda felújítását és újra indulhattak az úszásórák. Csütörtökön felhívtam Laci bát és péntek délután 4-re már be is jelentkeztem.

A miniket ebéd után elhoztam az oviból, szokás szerint. Na de itthon nem volt ám pihenés, Grétike nem izgult de várta az indulást. Gergőkém viszont nagyon-nagyon izgult :) kérdezgette, hogy biztos bemehet-e Ő is Laci bácsihoz. Már fél háromkor felvette a "rozsdásrákollót" azaz a fürdőgatyáját amin van egy vörös rák minta. Majd előkerült az úszószemüvege és az úszósapka is, naná, hogy felvette azokat is és abban parádézott. Alig várta, hogy induljunk. Mikor mondtam, hogy hajrá és öltözés valahogy egyikőjüket sem kellett biztatni, nógatni :)

Ott is tündérek és gyorsak voltak mind a ketten :) Gergőkém igazi nagyfiú módjára bement az medencéhez, felakasztotta a törölközőjét, levette a papucsát és megfogta Laci bá kezét, mind a ketten boldogan mentek a medencébe.

Az óra most jó hosszú volt, túl lépte az 1 órát, de lelkesen jöttek ki. Meg lettek dicsérve, megkért Laci, hogy ha megoldható akkor külön vigyem a gyerekeket úszásra, mert Grétike ellógja a saját edzését és csak Gergőt istápolná :)

Ha a következő alkalommal csak Gergely megy, legalább megtudja csinike is, hogy milyen az kint várni a másikra míg Ő tanul.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr525653789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása