Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szemészorvosnál

2013.11.19. 19:48 - L.Moni

Méghozzá családilag mentünk.

Z kivett fél nap szabadságot és elkísért hármunkat a szemészeti vizsgálatra.
Később kiderült, hogy nélküle is könnyedén le tudtuk volna vezényelni, de jó volt, hogy ott volt.

Gergőkémmel kezdte a doktornő a vizsgálatot, nem láttunk nála semmi furcsát, de hármunknak sajnos gond van a szemével, így úgy voltunk vele, hogy jobb ha leellenőrzik biztos ami biztos. Nagyon ügyes volt a vizsgálat alatt, maximálisan közreműködött. Minden feladatot csinált amire kérte a doktornő :) kapott is dicséretet jó sokat a kis drága. A diagnózis: minden a legnagyobb rendben a szemecskéjével!!!

Grétuskám következett. Ő is nagyon ügyes volt, eleinte próbálkozott a számokkal de nem sok sikerrel. Utána maradt a régi "merre mutat a villa" és az már szuper lett. A szemüveg kell még neki, de az eddig is alacsony dipotriát még csökkentette. Remélhetőleg nem kell már sokáig hordani. Még a héten igyekszünk megcsináltatni.

Én voltam az utolsó. A szemem javult, mint kiderült a kor előrehaladtával (40-hez közel) javult annyit a szemem, hogy olvasáshoz és alkotáshoz nem kell a szemüveg. Így azt le kell vennem és csak akkor feltenni, ha távolra szeretnék nézni.

Szóval hál istennek minden rendben :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr715635191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása