Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szereti az ovit :)

2013.09.24. 15:22 - L.Moni

Címkék: ovi szereti

Az én "nagyfiam" ügyesen beszokott az oviba és szereti. Reggel egyedül öltözik és türelmetlenül várja az indulást. Bent ügyesen a zsákjába teszi a ruháját, átveszi a cipőjét és bemegy a csoportszobába.

Mikor megyek érte rögtön abbahagyja a játékot és rohan, ugrik a nyakamba :) Úgy ölel, mintha napokig nem látott volna. A délután hátralévő része arról szól, hogy játszik, hozzám rohan és átölel majd megy újra játszani.

Szeret oviba járni. Szereti Gabi nénit és Bea nénit. Van már kis barátja akivel játszik bent, igaz a nevét nem tudja, csak fiúként emlegeti :)

Maximálisan tudatában van annak, hogy csinike a mellette lévő csoportszobában van és ez meg is nyugtatja. Tegnap látta, mikor Grétiék elmentek sétálni és Ők nem mentek. Nagyon sírt, az Ő csinikéjét akarta. Alig bírták megnyugtatni. Mikor látta, hogy Gréti visszament a séta után szépen lecsendesedett.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr325531029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása