Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Csavargós szombat :)

2013.09.17. 13:41 - L.Moni

A szombatunk elég mozgalmasra sikeredett :)

Reggel korán felkeltünk és elmentünk bevásárolni a hétvégére. Miután ott végeztünk kipakoltunk, gyerekek megreggeliztek majd elindultunk családilag Gödre. Először úgy volt, hogy csak Én megyek a gyerekekkel de mivel esett az eső és emiatt Z nem tudott volna fát pakolni így velünk jött. Nem bánta meg :)

Nagyon jól éreztük magunkat. Gyerekek hamar összehangolódtak, romosították a gyerekszobát, rohangáltak és a nyirkos idő ellenér még kint is voltak egy kicsit. Ida mama sütött nekik palacsintát, hipp-hopp el is fogyott.

3-kor összeszedelőzködtünk és mentünk Gabihoz a lakásavató bulijára. Már majdnem mindenki ott volt mire odaértünk. Minipasink aludt az autóban még egy keveset, Grétike meg ismerkedett és Mersikével játszott. Ébredés után minipasi is beszállt a játékba :) Hihetetlen, hogy mennyi energiájuk van. Este 10-ig bírták a pörgést. Rohangáltak, ugráltak, csigát csalogattak :) Na meg szórakoztatták a társaságot.

A kocsiban persze rögtön elaludtak. Gergőke arra sem ébredt fel, hogy felvittem az ágyába. Csinike kicsit felsírt de hipp-hopp visszaaludt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr515515733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása