Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nyár - "Anyu, menjünk vissza Tőserdőre"

2013.08.26. 10:44 - L.Moni

Ez a mondat ma reggel hangzott el, játék közben, reggeli után.

Az egész ott kezdődött, hogy pénteken este összepakoltunk és az utolsó nyári hétvégén lementünk Tőserdőre.

Talmácsi bácsi fagyizójánál kezdtünk majd kipakoltunk a háznál és kevés játék után le is feküdtünk aludni :) Reggel hatalmas séta, lósimogatás, játszóterezés, fagyizás, egy kisebb baleset.... Szóval minden ami egy kirándulással jár.

Dél körül befutottak Mesi barátnőmék, ebéd majd Z és Mesi elment a feluba kp-t felvenni Én meg 4 gyerekkel kimentem a strandra :) Kicsit később persze csatlakoztak Mesiék is :) Hatalmasat fürödtek a gyerekek, Zsozsi és Gegi is estére teljesen feloldódott és merült a víz alá, próbálgatták az úszást. 6 körül sikerült Őket kiimádkozni a vízből, átöltöztünk és elmentünk sétálni, fagyizni, játszótérre. Vettünk pizzát vacsira, valahogy minden gyereknek jó volt az étvágya :) Este már későn Mesiék visszaindultak, mi maradtunk.

Reggel korán volt ébresztő, de nem bántuk. Készülődés, ismét séta, fagyi ezúttal baleset nélkül :) Majd kimentünk a strandra. Miután teljesen kiáztunk és kellően el is telt az idő visszamentünk a házhoz és összepakoltunk majd elindultunk haza. Azért útba ejtettük Talmácsi bácsi fagyizóját ám :) Idén már úgysem lesz esélyünk ott fagyit enni, na de majd jövőre....

Az úton vettünk őszibarackot, főzök majd egy kis baracklekvárt, nagyon szeretik a minik és Z is.

Mind a 2 csöpet elaludt az úton, Gergőke végig de csinike is majd 1 órát durmolt. Na meg este se kellett egyiket se altatni :)

Ma reggel meg elhangzott ez a mondat az én drága kicsi fiam szájából :)

Szerintem szeret ott lenni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr395477326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása