Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ovis kirándulás - Budakeszi Vadaspark

2013.05.02. 15:23 - L.Moni

Már napok óta emlegetve van, minicsini és minipasi is nagyon várta.

Aztán végre eljött a kirándulás napja. Azért rezgett a léc rendesen a menetelen. Csinikémnek hőemelkedése volt és emiatt dilemmáztunk. Miután a gyógyszer levitte a hőemelkedést, Grtétike kedve is jó volt, így az indulás mellett döntöttünk.

Busszal mentünk el Budakeszire. Jöttek a kis barátok is, ráadásul egy buszba ültünk, még nagyobb volt az öröm :).

Ott nagyon jó idő volt, az erdőben határozottan jó volt sétálni, nem érződött a korai nyár hősége. Gyerekek rohantak állatoktól-állatokig. Igyekeztek mindet megnézni, mindhez szólni.

Minipasim annyira lelkes volt, hogy a szarka ketrecéhez odatolta a noziját. Nem kellett volna :( A szarka azt hitte valami finomságot nyújtanak be neki és odacsípett. Volt ám sírás és könnyek, de szerencsére hamar megnyugodott Gergőke és már mentünk is tovább.

Megnéztük az őzeket, medvéket, farkasokat, bivalyokat, bölényeket. Elmentünk Gergővel megnézni a mentett állatokat addig csini Liniékkel megsimogatta az őzikéket.

Még átsétáltunk a közeli játszótérre, hatalmasat tomboltak még ott a gyerekek. (jó volna tudni, honnan kerítenek ennyi energiát )

A buszon hazafelé elaludtak mind a ketten. Elég nehéz volt két fáradt gyermekkel hazasétálni, de sikerült megoldani :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr355258210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása