Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Íróasztal

2013.04.14. 11:47 - L.Moni

Ahogy nő csini úgy rajzol egyre többet és többet.Érdekli az írás az olvasás. Az asztalkájuk kicsi, amellett kényelmetlenül görnyed, látszik, hogy szenved rajzolás közben. Már beszéltük, hogy veszünk egy íróasztalt és el is kezdtünk keresgélni. Mivel a szobájukban fenyő bútorok vannak, így csakis fenyő íróasztal jöhetett szóba. Nem túl magasak az igényeink, nem kacsalábon forgó gyönyörűséget szerettünk volna, hanem egy nagy praktikus de mégis tetszetős íróasztalt.  Az ár/érték arány eléggé kiakasztó tud lenni. Nem nehéz belefutni jóval 100 k feletti árba. Nos, mi annyit nem szántunk az asztalra, így maradt a már megszokott és bevált használt bútor.

Sikerült is találnunk többet ami tetszik, volt amit az orrunk elől vittek el, volt ami mégse tetszett...... Aztán Z talált egy hirdetést, felhívta az adott számot és még aznap este haza is hozta az asztalt.

Kicsit fel kell újítani, a teteje már le lett csiszolva és lakkozva, ma a fiókok és a szekrényajtó lesz soron és holnap, holnapután már fel is kerül az asztal a helyére. Minicsini legnagyobb örömére :)

Már nagyon várja, nagyon tetszik neki. Tervezgeti mit pakol rá, mit tesz a fiókokba.....

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr435221908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása