Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Az első házibuli :)

2013.03.12. 14:21 - L.Moni

Címkék: szülinap házibuli

A mi drága minicsinink szombaton házibuliban volt.

Az egyik kis barátja, Boti, ünnepelte a születésnapját és meghívta Grétikét is. hatalmas volt cicusunk öröme, nagyon várta a szombat délutánt, hogy végre ott lehessen :)

Délután 3-ra vittük és 6-ra kellett érte menni.

Teljesen feldobódva jött haza, nagyon jól érezte magát. Sokat játszottak, sütit ettek. Volt torta is meg rengeteg lufi. Még haza is hozott belőle.

Persze ennek hatására elkezdte megtervezni a saját szülinapját :) Azt hiszem meg kell majd húznom egy határt, mert ha csinin múlik az udvar is kicsi lesz, annyi vendéget hív majd :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr415130780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása