Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Kellemes csalódás

2013.01.23. 21:00 - L.Moni

Csinike már hónapok óta jár zeneoviba és sajnálattal tapasztaltuk, hogy nem mond olyan mondókát, verset. Nem énekel semmit amit ott tanult volna. Erősen foglalkoztatott minket a gondolat, hogy abbahagyja. Épp emiatt kéretem Pálma nénit, hogy tartson szülői értekezletet.

Szerencsére jól fogadta a kérésemet és tartott.

Nagyon jó volt. Kellemesen csalódtam és maximálisan megváltozott a véleményem a zeneoviról.

Nem zenei képzés a lényeg, hanem az iskolára való felkészítés. Tanulják szabályokat, fegyelmet, figyelmet. Hozzá szoknak a monoton dolgokhoz. Erről eddig szó sem volt, az óvónők állandóan csak a dalokkal jöttek..... Így sokkal jobbnak néz ki.

Kellett már ez. Így letisztáztunk mindent és most már tudjuk, hogy mi miért is történik.

Azért az határozottan rosszul esett az óvó néniktől, hogy többszöri kérdezgetés után se mondták el, hogy tulajdonképpen mit is tanulnak a gyerekek az zeneovin. Gyanítom, Ők se tudták, hisz ahhoz beszélniük kellett volna Pálma nénivel, vagy legalább bemenni egy órára.....

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr875039618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása