Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

HÉV

2013.01.05. 12:33 - L.Moni

Címkék: hév

Tegnap este Z-nek programja volt. Találkozott egy barátjával aki kint él Angliában és pár napra hazajött. A számítógépét nem akarta magával vinni de a munkahelyén se akarta hagyni. Felajánlottam, hogy bemegyek a gyerekekkel a Boráros térre hév-vel és ott átveszem a táskát. Ő utána mehet szórakozni mi pedig jövünk vissza a házhoz.

Úgy is lett. 6 után autóba ültem a gyerekekkel és bementünk Csepelre a a hév végállomásra. Nem volt szerencsénk, az orrunk előtt ment el a vonat. Sebaj, legalább vettünk pluszba jegyet és így került a tárcámba tartalék is :) Mindkét mini izgatott volt, várták, hogy felszálljunk a vonatra és induljunk. Gergőke nem értette, hogy miután leült és kényelembe helyezte magát miért is nem indul a vonat. Próbáltam elmagyarázni neki, mondta, hogy érti is de induljunk már ..................

Tetszett a gyerekeknek, nézelődtek ki az ablakon, láttak hajókat, kivilágított épületeket. Z-vel csak 2-3 perc erejéig találkoztak. Felszállt a vonatra, odaadta a táskáját, integetett nekik és már ott sem volt. (az már zárójeles, hogy mi segítettünk neki, de Ő morgott, hogy annyi idő alatt míg mi beértünk a Borárosra Ő hazaér. Elég rosszul esett.)

Hazafelé már fáradt volt Gergi, mindenáron le akart szállni és beülni az autóba. Este már majd 8 volt mire visszaértünk a házhoz. Gyors vacsora, fürdés és már aludtak is.

Csini aludt el elsőnek, ezért ma Ő döntheti el, hogy mi legyen a finomság ami a konyhába készül :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr154999498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása