Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Havazik :)

2012.12.23. 18:38 - L.Moni

Ami szép és jó. Minik nagyon örülnek neki :)

Voltunk délután szánkózni, Grétike és Gergőke is lelkesen ült a szánkón és fülig érő szájjal nyugtázta, hogy végre...... :) :)

Be akartunk menni a városba, megnézni a kivilágított karácsonyi vásárt, sétálni a hóesésben, forrócsokit iszogatni de ez sajnos nem jött össze.

Beöltöztettük a gyerekeket, beültünk az autóba és elindultunk, de miután láttuk, hogy milyenek az utak inkább visszafordultunk. Gyakorlatilag sehol sem takarítanak. Még a nullás is csúszós, latyakos, hókásás. 

Így hazafelé bementünk egy cukrászdába ami nemrég nyílt, vettünk pár sütit és hazajöttünk. Mikor itthon ettük akkor megállapítottuk, hogy oda soha többet nem megyünk. A csokis mignon pl olyan szára volt, hogy a villát se tudtam beleszúrni....

Na de a hó a lényeg :)

Remélem ha már leesett akkor megmarad holnapra és végre, hosszú évek után, fehér karácsonyunk lesz :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr584979045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása