Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Hát, ez így nem igazán jó :(

2012.12.18. 06:45 - L.Moni

Naná, hogy ma éjjel is volt népvándorlás. Minipasi és csinike is a hálónkba kötött ki.

Egyszerűen nem tudom mi ez náluk.

Jobban mondva csininél sejtem, egyre fáradtabb, sok neki az ovi és ha hozzám bújik akkor jobban tud pihenni. Már csak pár nap és itt a szünet. Szerdán már karácsonyi ünnepség lesz az oviban. Ha szeretne is csütörtökön és pénteken oviba menni max. délig engedem. Utána velem lesz itthon :) Úgyis csinálnánk gasztrós ajándékokat. Akkor már itthon lesz velem, tud pihenni amikor akar, tud bújni amikor akar.

Minipasi viszont rejtély, egész nap velem van, akkor bújik amikor akar. Játszunk, mondókázunk. Mesélek neki de mégis.....

áááááá, ez már nem derül ki de remélem rendeződik rövid időn belül.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr294970981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2012.12.22. 14:34:50

Édesek nagyon! Persze, nektek így nem annyira pihentető az alvás... Amúgy most már nálunk is ez van, pedig még milyen pici M.

Boldog, békés ünnepeket! :)

puszi


süti beállítások módosítása