Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

4 napos hosszú hétvége - Sopron második nap

2012.10.24. 15:31 - L.Moni

Vasárnap reggel 7 után kelt a csapat, még egy kis lazítás, játék, majd összepakoltunk és indulás.

Lutzmannsburgba a fürdőbe :)

Kicsit átépítették, több lett a csúszda, több lett a vízterület. Hatalmasat "strandoltunk"

Csinike kedvence a csúszdák és a hullámmedence volt, na meg a többi. Folyton ment és ment a lépcsőn fel és csúszott le, hol apájával, hol egyedül. Minipasi is csúszdázott ám, Z felvitte a nagy kék csúszdára, hát utána már csak azt akarta volna, azért mást is kipróbált ám :) Szemrebbenés nélkül ugrált Ő és csini is az 1 méteres hídról a vízbe, boldogan vetette magát a jakuzziba. De lelkesen pancsolt a gyerekmedencében is ha épp ott voltunk. Majd minden percet a vízben töltöttek. Csak akkor voltak kicsit "száraz földön" mikor kiparancsoltam őket és a kezükbe nyomtam az ételt, de azt is türelmetlenül ették és rohantak vissza :) 

Extrán jól bírták. Este 6 után jöttünk el, de akkor már alig álltak a lábukon, mondjuk ennek ellenére mikor szóltunk, hogy indulás még egy csúszásért könyörgött az apjának Gergőke, csini meg szerette volna megvárni a következő hullámot :)

Azért sikerült eljönni, elindulni. Hatalmas köd volt visszafelé, de hát ősz van, mit várunk az időjárástól? Kisherceg aludt az úton, Grétike pedig fáradtan ugyan, de csacsogott. 

Még elmentünk vacsorázni egy pinceétterembe, kellemes meglepetés volt, hogy annak ellenére, hogy nagyon sokan voltak nekünk hamar kihozták az ételünket. Biztos nem akarták, hogy a gyerekek nyafogjanak, hogy éhesek :).  Ami azt illeti mindenki éhes volt, hamar eltüntettük a vacsorát.

Visszatérve a szállásra Grétike perceken belül elaludt, de minipasi és Z is hamar követte :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr54866114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása