Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

4 napos hosszú hétvége - Sopron első nap

2012.10.24. 15:26 - L.Moni

Szombaton indultunk. Na nem reggel, mert Z-nek volt még egy előadása és azt megvártuk. Miután hazaért bepakoltunk az autóba és irány Sopron. 

Újra :)

Mert, hogy olyan nagyon tetszett mindenkinek tavaly.

4 körül értünk a szállásra, gyorsan bevittünk mindent amit kellet, majd irány a belváros. Sétáltunk egy nagyot. Sajnos a tűztorony még mindig le van zárva, így azt idén se tudtuk megnézni. De a várnegyedben jót sétáltunk, a gyerekek a Szent Háromság körül rohangáltak, gyakorlatilag kifulladásig. 

Viszonylag hamar mentünk a szállásra, Z nagyon fáradt volt, 8 előtt beájult. A gyereke persze randalkáztak, felpörgette őket nagyon az új hely, és már várták nagyon a következő napot/napokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr574866013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása